• info@groeikrachtbv.nl

  • Voslaan 7, Beltrum

  • (+31) 6 50 700 648

ONAFHANKELIJK EN PRAKTISCH ADVIES

’t Veld in!

Praktijkonderzoek is het fundament van ons advies. We doen proeven om vragen uit het veld te beantwoorden, of om meerdere oplossingen met elkaar te vergelijken. We doen deze proeven voor boeren, voor onszelf en ook steeds vaker in opdracht van andere partijen.

 

Onze benadering

Weet je veel van weinig, dan weet je feitelijk nog niet veel. Komt een verschil van 2% in een laboratorium ook tot uiting op jouw bedrijf? Om zeker te zijn dat we onze resultaten 1 op 1 door kunnen vertalen voeren we onze proeven uit op praktijkpercelen met praktijkmachines.

Genoeg herhalingen en betrouwbare statistieken zijn daarbij de basis. Maar wij denken dat je meer komt te weten met twee herhalingen op twee locaties dan met vier herhalingen op één locatie. Want een product reageert zelden hetzelfde op iedere grondslag of vruchtwisseling.

 Advies op locatie
image  

Individueel advies

Het beste inkuilmiddel, de juiste meststofkeuze, alternatieve voedergewassen of de optimale verdeling van de eigen mest: studieclubs, het internet en de vakbladen bieden ons bakken met informatie. Maar wat en hoe pas je dat toe op jouw bedrijf?

 

1 op 1 begeleiding

Groeikracht is jouw onafhankelijke sparringpartner. Dankzij eigen proeven en brede ervaring zijn we goed op de hoogte van de mogelijkheden in de praktijk. Tijdens 1 op 1 begeleiding combineren we jouw wensen en bedrijfssituatie met onze kennis en ervaring, om samen tot betere resultaten te komen!

Naast persoonlijke begeleiding blijf je als klant ook up-to-date middels:

  • Actuele en praktische tips via WhatsApp
  • Handige rekentools op ons kennisportaal Mijn Groeikracht
  • Lezingen en presentaties

Interesse? Vraag ons naar de mogelijkheden of kijk of één van onze abonnementen bij jou past.