• info@groeikrachtbv.nl

  • Voslaan 7, Beltrum

  • (+31) 6 50 700 648

PERSBERICHT

Winterswijk, 23 augustus 2016

Innovatieve concepten met no-nonsense praktijkadvies.

Groeikracht breidt uit in Zuid-Nederland

 

Onafhankelijk adviesbedrijf Groeikracht BV uit Winterswijk gaat vanaf september haar ruwvoerteelt-activiteiten verder ontwikkelen in Zuid-Nederland. “Door een bredere samenwerking kunnen we de continuïteit in onze kennisontwikkeling  garanderen. Hierdoor kunnen we onze loonwerkers en veehouders ook in de toekomst altijd van het beste advies blijven voorzien ”aldus Gerard Abbink van Groeikracht.

In het zuiden van Brabant gaan de loonbedrijven Van Eijck Agro, Grond & Groen uit Alphen, VOF Kennes uit Strijbeek/Bavel en Dénis Mulders uit Haaren haar klanten professioneel en onafhankelijk laten adviseren voor de beste ruwvoerteelt. Kartrekker voor Groeikracht in Zuid-Nederland wordt ruwvoerexpert Mark de Beer.

De keuze voor Groeikracht past erg goed bij de visie van de Brabantse loonwerkers. “Als loonwerkers hebben we veel invloed op de ruwvoerteelt. Doordat de ruwvoerteelt een steeds grotere rol gaat spelen in de bedrijfsvoering van onze klanten, vraagt dit echter steeds meer specialistische teeltkennis.  Kennis vergaren en toepassen is volgens ons daarmee de sleutel tot succes voor meer opbrengst en kwaliteit met per saldo lagere kosten. Zowel voor de boer als voor de loonwerker.  Binnen Groeikracht kunnen we aan deze vraag naar kennis voldoen. “

Gerard Abbink en Mark de Beer zien een enorme kennisbehoefte over ruwvoerteelt, zowel bij boeren als adviseurs. “Door onze kennis samen te voegen en op meer locaties praktische proeven aan te leggen, vergroten we onze kracht van onafhankelijk teeltadvies”. De passie voor bodem, bemesting, gewas en veevoeding is de basis voor innovatieve concepten met no-nonsense praktijkadvies.

Voor meer informatie kunt u contact opnemen met:

Groeikracht regio Oost

Gerard Abbink

Telefoon:            06 50 70 06 48

E-mail:               Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

 

Groeikracht regio Zuid

Mark de Beer

Telefoon:            06 21 51 66 54

E-mail:               Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.